Because of the adult nature of some of our role plays, our boards are not visible to guests (the good stuff is for members only 😜.

Click here to register.

Author Topic: Для, хто щодня намагається кухнею, проте не може зрозуміти плутанину серед кухонній зоні!  (Read 249 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

SmakiPence

• Guest
Я просто не можу не розказати історією, яка виникла з мене минулого робочого тижня. Моя крихітка попросила, щоб як мама зробила щось неймовірно красиве з нагоди день народження. Я, безумовно, взялася шукати ідею на просторах мережі і... о боже!. Втратила аж 1.5 години, блукаючи з ресурсу на сайт! Деякі рецепти виявилися занадто для професіоналів, декілька - зі справжніми дивними продуктами, треті - з масою реклами. Але раптом як же я вспомнила про існування цей ресурс та за п’ять хвилин, і це факт! знайшла - прекрасний варіант! Інструкція виявився настільки зрозумілим, що в результаті навіть юна 12-річна юна кулінарка спромоглася молодій взяти участь. Наприкінці наша команда створили ніби з журналу торт, який виявився ідеальним прикрасою святкового столу. Вже сьогодні усі мої подруги цікавляться: "В якому місці я вишукала такий ідеальний спосіб?"
Каталог рецептів