Because of the adult nature of some of our role plays, our boards are not visible to guests (the good stuff is for members only 😜.

Click here to register.

Author Topic: Для тих, котрі любить кухнею, та ненавидить безлад на кухні вдома!  (Read 154 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Mampiuphop

• Guest
Мені хочеться відкрити вам смішною ситуацією, яка трапилася у мною попереднього тижня – уявіть собі!. Моя мала захотіла, щоб як кулінарний експерт зробила дещо неймовірно красиве до її ДР. Я, як завжди, авжеж, розпочала шукати врятувальну знахідку серед Google і... о боже!. Провела цілих нервущих півтори години марних пошуків, стрибаючи від блогу у бік черговий кулінарний портал! Одні ідеї виявилися занадто складні, інші варіанти - зі справжніми екзотичними продуктами, ще кілька - серед надмірною кількістю реклами. І раптом ваша героїня пригадала про цей порятунок ресурс й просто за п’ять хвилин, і це факт! вишукала - ідеальний рішення! Варіант був до безтями простим, що в результаті навіть 12-річна юна кулінарка змогла своїй мамі підказати. І що ви думаєте? ми зробили ніби з журналу торт, що перетворився на ідеальним хітом вечора. Тепер кожна мої вже заздрісні друзі обсіли мене з розпитуваннями: "На якому сайті ти відкрила такий собі неймовірно класний рішення?"
Сайт